APK Tynaarlo

Weer toe aan APK keuring in Tynaarlo? Kom langs bij Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo! Wij zijn een erkend RDW APK Tynaarlo Keuringstation.

  • Veiliger op de weg en een schoner milieu
  • Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt
  • Nieuwe regels voor APK
  • Over Bosch Car Service A. Wekema in Tynaarlo
  • Maak een afspraak voor uw APK Tynaarlo bij Bosch Car Service Wekema.

Veiliger op de weg en een schoner milieu

Dankzij de APK keuring is het een stuk veiliger geworden op de Europese wegen. Ook het milieu profiteert, want de APK keuring levert schone en veilige auto’s op, ook als ze iets ouder zijn. Bosch Car Service Wekema heeft een eigen APK keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen.

APK Tynaarlo

Uw APK gemakkelijk laten uitvoeren in uw eigen gemeente Tynaarlo

Kom gerust bij ons langs aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo.
Onze prachtige gemeente Tynaarlo met rust, groen en ruimte. Gezellige dorpen. Een enthousiast verenigingsleven en op enkele minuten rijden van Groningen Stad. 
Totaal wonen alleen al in het drop Tynaarlo 1774 inwoners. Wij zorgen er dan ook graag voor dat alle inwoners elke dag met een gerust hard in hun auto naar het werk kunnen en dit ook op een veilige en milieuvriendelijke manier kunnen doen. Naast het reguliere onderhoud aan uw auto draagt een APK hieraan bij. 

APK Keuring vaak gratis in combinatie met onderhoudsbeurt

De APK-keuring bestaat in Nederland sinds 1985. De keuring is zo’n succes omdat 71% van alle keuringen in combinatie met een onderhoudsbeurt worden uitgevoerd. Eventuele gebreken worden daardoor meteen hersteld. Kom daarom bij ons langs in Tynaarlo en wij keuren uw auto indiein gewenst in combinatie met een onderhoudsbeurt.

Nieuwe regels voor APK

Onlangs zijn de APK-regels aangepast. Er wordt nu onderscheid gemaakt tussen benzine en diesel. Ook de datum van de eerste toelating (dus wanneer de auto op kenteken is gezet) is van invloed op de keuringsinterval. In het overzicht van de RDW ziet u precies wanneer uw auto weer aan de beurt is.

 
APK Tynaarlo nodig? Bezoek Bosch Car Service A. Wekema

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.

Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de omgeving van Vries, Zuidlaren, Eelde en Haren.

Maak een afspraak voor uw APK Tynaarlo bij Bosch Car Service

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Maak nu een afspraak voor uw APK bij Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo.