Garage Haren

Garage Haren nodig? Kom langs bij Garage Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Haren!

  • Reparatie komt nooit gelegen, dat snappen we.
  • De beste onderdelen.
  • Over Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Haren.
  • Kom langs of maak een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Zuidlaren te Tynaarlo.

Reparatie komt nooit gelegen, dat snappen we

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij de garage van Bosch Car Service twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

Bij Garage Haren, Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Haren bent u aan het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

 

Om u optimaal van onderhoud te kunnen voorzien, zijn wij aangesloten bij Bosch Car Service. Bosch Car Service telt in Nederland meer dan 380 vestigingen. Bosch Car Service verzorgt o.a. ook cursussen voor onze werknemers en ondersteunt de nieuwste technieken en apparatuur

Garage Haren

De beste onderdelen

Onze garage gebruikt bovendien alleen de beste onderdelen. Niet zo gek, want Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt ruitenwissers, bougies, remonderdelen en noem maar op. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij de garage van Bosch Car Service Wekema Tynaarlo in de directe omgeving van Haren.

Garage Haren nodig? Bezoek Bosch Car Service Wekema

U kunt bij ons terecht voor:
Onderhoud / Reparatie - Storing diagnose - Bandenservice - Aircoservice - Apk keuringen - In en Verkoop - Schadeherstel - Trekhaak montage - Lease onderhoud - autoverzekering - Pechhulp / Mobiliteits garantie - Auto wassen / Poetsen - Ruit reparatie

 

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema klaar voor u. Ons universele autobedrijf is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.
Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de directe omgeving van Haren, Zuidlaren, Vries en Eelde.

 

Haren is een plaats in de buurt van de gemeente Tynaarlo, en ligt op enkele minuten rijden van de plaats Tynaarlo. Wij als ervaren specialist in de regio kunnen alles regelen voor uw auto. Compleet, goed en betaalbaar!

Kom langs of maak een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Haren

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Kom langs of maak nu een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Haren in Tynaarlo.