Garage Tynaarlo

Heeft uw auto reparatie nodig? Kom langs bij Wekema garage Tynaarlo!

  • Reparatie komt nooit gelegen, dat snappen we
  • De beste onderdelen
  • Over Bosch Car Service Wekema garage Tynaarlo
  • Kom langs of maak een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Tynaarlo


Reparatie komt nooit gelegen, dat snappen we

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij de garage van Bosch Car Service twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Bij Wekema garage Tynaarlo bent u aan het goede adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

Garage Tynaarlo

De beste onderdelen

Onze garage Tynaarlo gebruikt bovendien alleen de beste onderdelen. Niet zo gek, want Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt ruitenwissers, bougies, remonderdelen en noem maar op. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij de garage van Bosch Car Service Wekema in Tynaarlo.

Over Bosch Car Service Wekema garage Tynaarlo

Met meer dan 25 jaar ervaring staat familiebedrijf Bosch Car Service Wekema klaar voor u. Onze garage Tynaarlo is aangesloten bij de BOVAG. U kunt bij ons terecht voor service van hoge kwaliteit. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud van alle merken personenauto's, bedrijfswagens, campers, caravans en aanhangers. Ook uw oldtimer, hybride of elektrische voertuigen zijn in goede handen bij ons.

Ons autobedrijf bevindt zich aan de Nijverheidsweg 13 in Tynaarlo. Wij zijn voor u ook in de buurt in de omgeving van Vries, Zuidlaren, Eelde en Haren.

Kom langs of maak een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Tynaarlo

Wij staan elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen! Kom langs of maak nu een afspraak bij onze Bosch Car Service Garage Tynaarlo.